rolluiken
rolluiken2
rolluiken3

Rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraak. De aluminium lamellen zijn dubbelwandig en gevud met een stevige schuimkern die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt. Door al deze eigenschappen bieden rolluiken op velerlei gebied enorme voordelen. Zo zijn ze naast inbraakvertragend ook zon- en hittewerend in de zomer en energiebesparend in de winter. Rolluiken zijn nagenoeg voor alle toepassingen op maat te maken. Bijvoorbeeld ramen en deuren, schuifpuien, tuindeuren, maar ook voor garagedeuren.

Meestal word er helaas gedacht dat een rolluik een rolluik is maar dit is zeker niet waar, er zijn een tal van keuzemogelijkheden uit te kiezen lameldiktes die de sterkte van het pantser van het rolluik tot stand brengen.  Ook de kast zelf is in 2 uitvoeringen leverbaar. Te weten gerolvormd (dunne standaard uitvoering) die gevoelig is voor deuken en lawaai bij regen. En je hebt de geextrudeerde uitvoering die dikwandig is en gerust een stootje kan hebben en bij regen geen irritant getik teweeg brengt.Meestal word er helaas gedacht dat een rolluik een rolluik is maar dit is zeker niet waar, er zijn een tal van keuzemogelijkheden uit te kiezen lameldiktes die de sterkte van het pantser van het rolluik tot stand brengen.  Ook de kast zelf is in 2 uitvoeringen leverbaar. Te weten gerolvormd (dunne standaard uitvoering) die gevoelig is voor deuken en lawaai bij regen. En je hebt de geextrudeerde uitvoering die dikwandig is en gerust een stootje kan hebben en bij regen geen irritant getik teweeg brengt.

Kleuren
De rolluiken zijn in alle RAL kleuren leverbaar, zowel de kast als de lamellen. Verder kan men kiezen tussen ee vierkante afgeschuinde kast of een ronde kastvorm. Dit is een kwestie van smaak.

Speciale uitvoering authentieke voor authentieke gebouwen
Wij kunnen u leveren een speciale overzet kast die over bestaande rolluiken heen te plaatsen is of bij een nieuw rolluik te leveren. Dit om de esthetische waarde van oude gebouwen te behouden in combinatie met de moderne techniek van tegenwoordig.

Bedieningsmogelijkheden
Een rolluik kan zowel handmatig als elektrisch bediend worden.

Handmatige bedieningen:

  • Band met bandopwinder zowel binnen als buiten
  • Mono met draaistang zowel binnen als buiten

Elektrische bedieningen:

  • Schakelaar met draaiknop
  • Schakelaar met drukknop
  • Afstandbediend met handzender of wandzender
  • Volautomatische bediening door zon/windautomaat

 

Foto's

 

Offerte aanvragen

Please type your full name.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Invalid email address.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer