garagedeur_1

Wij leveren en monteren 2 soorten garagedeuren, te weten de sektionaalpoort en de rolpoort. Beide systemen zijn goed geisoleerd maar de constructie is verschillend.

Sektionaalpoort
Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt? Dan zijn sektionaaldeuren de perfecte oplossing voor u. Deze deuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geisoleerd en zijn uiterst comfortabel in de bediening.

Alle sektionaaldeuren worden op maat gemaakt zonder meerprijs. En verder kunt u kiezen uit diverse types en kleurmogelijkheden. Het grootste voordeel van een sektionaaldeur is dat de deur verticaal opent en daardoor geen last heeft van een openslaande of kantelende deur. Hierdoor blijft er meer ruimte over om uw auto te parkeren, zowel voor als in de garage.

Het speelt geen enkele rol hoe de opening van uw deur eruit ziet. Rechthoekig, of met een ronde boog, de sektionaalpoort past in iedere garage. De deur wordt nagenoeg altijd achter het deurgat geplaatst. Hierdoor is ook het verwisselen van uw oude deur voor een nieuwe sektionaalpoort geen enkel probleem.

De panelen ook wel secties genoemd van een sektionaalpoort zijn er in diverse varianten verkrijgbaar.

De garagedeuren worden geleverd volgens de meest recente veiligheidsnormen en zijn standaard voorzien van veerbreukbeveiliging en vingerknelbeveiliging.

Rolpoorten
Rolpoorten ook wel garagedeurrolluiken genoemd vormen een sterke, veilige en praktische oplossing als garagedeur. Het grootste voordeel is dat ze erg weinig ruimte in beslag nemen door hun geringe constructie. Er loopt geen geleidingsrail de garage in waardoor de gehele zolder van de garage vrij gebruikt kan worden. De rolluiken kunnen zowel voorop als achter de muur gemonteerd worden.

Er is keuze uit een aantal soorten lamellen, voornamelijk afhankelijk van de grootte van de af te dichten opening. Verder zijn de lamellen en de kast in een aantal standaard kleuren leverbaar.
 

Foto's

           

 

Offerte aanvragen

Please type your full name.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Invalid email address.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer